Reijolan Eläkkeensaajat ry. on toiminut jo runsaat 30 vuotta.

Reijolan Eläkkeensaajat ry on perustettu vuonna 1988. Toiminta-alue aluksi on käsittänyt Reijola-Niittylahti alueen, mutta ajan myötä jäseniä yhdistykseen on liittynyt Hammalahdesta, Hukanhaudalta ja Niinivaaralta. Jäsenmäärän kehitys on ollut myönteistä, ensimmäisen toimintavuoden aikana yhdistyseen on liittynyt noin  20 jäsentä, mutta 2010 -luvulla jäsenmäärän kasvu on ollut erittäin voimakasta ja  nykyisin se on noin 140.

Näillä sivuilla kerromme toiminnastamme, ilmoitamme tapahtumista ja tilaisuuksista.

Seuraamalla sivujamme pysyt ajan tasalla.

s-posti: reijolanelakkeensaajat(at)outlook.com ja voit lähettää yhdistykselle myös viestiä, yhteystiedot -osiossa olevalla lomakkeella.

Toimintamme on virkeää, järjestämme virkistys- ja ulkoilupäiviä, matkoja ja teatterireissuja sekä osallistumme EKL:n Pohjois-Karjalan piirin tapahtumiin. Yhdistyksemme päätoimintamuoto on erilaiset kerhot, jotka ovat ovat jatkossakin maksuttomia.

Lisää tietoa kerhoista ja muusta toininnasta löydät sivun ylälaidassa olevista linkeistä.

Jäsenmaksu vuonna 2022 on 18€,  johon sisältyy mm. 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Eläkkeensaaja lehti.

Matkoista ja tapahtumista ilmoitetaan Karjalan Heili -lehdessä ja näillä yhdistyksen kotisivuilla sekä sähköpostilla

Tervetuloa mukaan Reijolan Eläkkeensaajien toimintaan.

Kuvia yhdistyksen toiminnasta matkan varrelta