Liikunnan haastekampanja

20.2.2023

Liikunnan haastekampanja tulee taas!

Vuosittainen liikunnan haastekampanja käynnistyy jälleen 1.3.2023. Kampanjan kesto on kaksi kuukautta ja se päättyy 30.4.2023.

Haastekampanjassa mitellään sekä yhdistysten että piirien välisissä sarjoissa. Se yhdistys ja piiri, jotka keräävät eniten liikuntasuorituksia suhteessa jäsenmääräänsä voittavat sarjansa. Useat yhdistykset huomioivat osaltaan eniten suorituksia keränneitä jäseniä ja monet piirit puolestaan huomioivat kampanjassa ansioituneita yhdistyksiä.

Liikuntasuoritukset

Kampanjassa kerätään ja merkitään päivittäisiä liikuntasuorituksia. Suorituksiksi kelpaavat kaikki sykettä nostattavat, kuntoa kohottavat tai ylläpitävät liikuntamuodot. Yhden suorituksen kesto on vähintään 30 minuuttia ja liikuntasuorituksia hyväksytään vain yksi päivässä. Näin ollen yksittäisen jäsenen suoritusten maksimäärä kampanjan ajalta voi olla 61.

Suoritusten ilmoittaminen

EKL:n sivulta voit tulostaa liikuntakortteja ja sen voit leikata myös Eläkkeensaaja -lehdestä n:o 1/23. Liikuntakortteja on myös saatavilla yhdistyksen kerhoissa ja hallituksen jäseniltä.

Päivittäisen liikuntasuorituksen voi jokainen jäsen merkitä liikuntakorttiin. Suoritusten määrä ilmoitetaan yhdistyksen kerhojen vetäjille tai liikuntavastaavalle heti kampanjan päättyessä. Yhdistyksen liikuntavastaava on Hannu Väänänen puh. 050 327 1557 os. Reijolantie 41.

Lisää tietoa liikuntakampanjasta EKL:n sivulla https://www.ekl.fi/jasenille/liikunnan-haastekampanja/