Tuettu loma

Reijolan Eläkkeensaajat ry

Tuettu loma 20. - 25.1.2020

Hyvinvointilomat ry on myöntänyt yhdistyksellemme tuetun loman ajanjaksolle 20 - 25.1.2020 Kyyhkylän kartanoon Mikkeliin. Lomaryhmän koko on 35 henkilöä ja loman omavastuu on 25€/vrk/hlö eli yhteensä 125 €/hlö.

Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.

Tuetut lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ensikertalaisuus huomioiden. Lomalle hakijan tai loman saaminen ei edellytä yhteiskumppanitahon (yhdistyksen) jäsenyyttä.

Lomalle hakuaika on 23.9. - 17.11.2019

Hyvinvointilomat ry suosittelee, että lomaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti netin kautta. Sähköisen lomahakemuksen ja hakuohjeet löydät Hyvinvointilomat ry:n nettisivulta klikkamalla tätä linkkiä.

Huom. sähköinen hakeminen on mahdollista 3.10.2019 lähtien.

Lomalle voit myös hakea paperisella hakemuksella. Hakukaavakkeita ja -ohjeita saat yhdistyksen hallituksen jäseniltä ja niitä on jaossa yhdistyksen kerhoissa. Hakukaavakkeita ja -ohjeita voit tulostaa myös Hyvinvointilomat ry:n nettisivulta. Klikkaa hakemus ja ohjeet.

Hakijan itse on tehtävä hakemus joko verkossa tai lähetettävä se paperiversiona suoraan osoitteella Hyvinvointilomat ry, Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki.

Jos lomalle hakija tarvitsee avustajan, huomioikaa, että myös avustajan tulee täyttää oma tuetun loman hakemus.

Mikäli koet tarvitsevasi apua lomahakemuksen täyttämisessä, voit kysyä hakemuksen täyttämisapua Kaija Kainulaiselta. puh 040 7741529.

Hyvinvointilomat ry ilmoittaa myönteisistä lomapäätöksestä hakijoille marraskuun loppuun mennessä ja samalla Hyvinvointilomat ry lähettää laskun omavastuuosuudesta.

Kun ole saanut myönteisen päätöksen, ilmoita siitä Eira Väänäselle, puh. 040 7599915, yhteiskuljetuksen järjestämistä varten Mikkeliin.

Voit tutustua Kyyhkylän kartanon loman malliohjelmaan klikkaamalla tästä Aikuislomat Sydänloma

Kyyhkylän kartanon www-osoite on http://www.kyyhkyla.fi/

Reijolan Eläkkeensaajat ry:n hallitus toivoo innokasta hakemista tuetulle lomalle ja hakijoille onnea lomalle valintaprosessissa.